Look er en del af ClausBirchDK, der leverer professionelle fotoløsninger til både medier, bureauer, erhverv og private.

Look er de mange fotomuligheder jeg tilbyder private, som f.eks. portrætfotografering, familiebilleder, børn, konfirmation og bryllup.

Jeg har mere end ti års erfaring i mediebranchen, som leverandør af nyhedsbilleder, sport, lokalstof og meget andet.

Heldigvis er der også tid til studiearbejde, portrætter og opgaver med kreative og kunstneriske aspekter. Det kan du læse mere om på disse sider.

Med base i Roskilde og studie i Måløv, ved Ballerup, tager jeg opgaver på det meste af Sjælland og Københavnsområdet – og indimellem også vest for Storebælt.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, få et uforbindende tilbud eller bare en snak om hvad jeg eventuelt kan hjælpe med.

Læs mere om de andre fotoløsninger jeg tilbyder:

Media

Som reportagefotograf og journalist leverer jeg billeder og historier til mediebranchen. Du kan læse mere om min medievirksomhed her.

Business

Sammen med min gode kollega Susanne Bøgeskov Fischer har jeg stiftet Birch & Bøgeskov Erhvervsfoto, der tilbyder den komplette pakke til erhvervslivet: Profil- & Miljøbilleder, medarbejderportrætter, produktfoto, teknisk foto samt events. Læs mere på BBerhvervsfoto.dk.

Art

Fotokunst og vægdekorationer er temaet i fotolounge.dk, som jeg har sammen med fotografen Susanne Bøgeskov Fischer. Fotolounge tilbyder salg og udlejning af fotokunst til private og virksomheder. Læs mere her.